Herbalife

KERNVOEDING - ZO MAKKELIJK ALS 1-2-3

Verander uw levensstijl met de gewichtbeheersingsprodukten van Herbalife.

Dit plan voor een gezondere levensstijl bestaat uit:

's Ochtends een shake, 's middags een shake en 's avonds een uitgebalanceerde maaltijd als u gewicht wilt verliezen. Als alternatief, als u uw gewicht wilt behouden, kunt u 's ochtends een shake nemen, en als lunch en avondeten twee gezonde maaltijden nemen.

Drink 6 à 8 glazen water per dag.

Eet 5 stuks fruit- en groenteporties en eiwitrijke tussendoortjes per dag.

Sport - werk 3 maal per week gedurende 30 à 40 minuten aan uw conditie.

KEN UW LICHAAM

De lichaamsanalyse is de eerste stap naar een persoonlijke oplossing met de kernvoeding van Herbalife.

Ga rustig zitten en laat uw Onafhankelijk Herbalife Member vaststellen welk persoonlijk voedingsplan geschikt is om uw aanpak van gewichtbeheersing optimaal te laten verlopen, met precies de juiste hoeveelheid proteïne.

Proteïne en persoonlijke aanpak; dé sleutelwoorden van de kernvoeding van Herbalife.

Als u de juiste hoeveelheid proteïne eet die past bij uw lichaam, dan kan u dit helpen de bekende hongeraanvallen tegen te gaan.

U vergroot zo de vetvrije massa van het lichaam, wat weer leidt tot versnelling van de stofwisseling en het verbranden van meer calorieën!

Het is zo eenvoudig! Uw Onafhankelijk Herbalife Distributeur maakt alle berekeningen voor u en komt met de oplossing waarop u al zo lang heeft gewacht.

Neem contact op en ik maak voor uw een persoonlijk plan. Herbalife is niet alleen voor afvallen, ook voor aankomen, gewichtsbeheersing en een gezonde lifestyle. Ook sportvoeding behoort tot het voedingsprogramma.

Emeya Gezondheidscoach

Copyright © All Rights Reserved