Meo supplementen

Om gezond te leven is het natuurlijk heel erg belangrijk gezond te eten. Voldoende groente, fruit, granen, noten, eiwitten, vetten en volkoren producten horen bij een gezonde levensstijl.

Helaas is de kwaliteit van de hedendaagse voeding afgenomen, de voedingswaarden zijn drastisch gedaald. Ook de hedendaagse stress waar wij als mensen mee te maken hebben, maakt dat we tekorten oplopen in vitamines en mineralen.

Mensen worden tegenwoordig ouder, dat is prachtig. Maar worden we ook gezond ouder? Vroeger begonnen de lichamelijke klachten na ca. 55 jaar, maar tegenwoordig beginnen de klachten al na de leeftijd van 40 jaar. Overgewicht, diabetes, hart- en vaatziektes, hoge bloeddruk, allemaal klachten die steeds op jongere leeftijd voorkomen.

Als eerste is het belangrijk om gezond te eten, voeding en geen vulling. Maar hoe weet je nu wat gezond is? Wie kan tegenwoordig door de bomen het bos nog zien wat gezond is en wat niet?

We worden overstelpt door berichten op internet over gezondheid, gezondheidskeurmerken op voedingsmiddelen, het voedingscentrum dat ook adviezen geeft en ga maar zo door.

Goede adviezen zijn dan ook zeer wenselijk.

 

Ik werk met het concept van Meo Auxilio. Meo Auxilio heeft natuurlijke voedingssupplementen en hier heb ik ook mijn opleiding voor Orthomoleculair Suppletie Adviseur gevolgd.

Via een Health Check kan ik een analyse voor u maken en met de juiste adviezen en supplementen ervoor zorgen dat u weer goed in uw vel komt.

Emeya Gezondheidscoach

Copyright © All Rights Reserved